U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Bijna moederdag is voor aanstaande moeders

Bijna moederdag is voor aanstaande moeders

Geschreven door Elenea

Moederdag is de ultieme (commerciële) dag om je moeder te verrassen. Nu is er ook een periode van ‘Bijna-Moederdag’. Hiermee worden alle aanstaande moeders van Nederland in de aanloop naar Moederdag in het zonnetje. De dag is in het leven geroepen om deze bijzondere periode te vieren waarin vrouwen zich bijna moeder mogen noemen.

Aanstaande moeders verdienen ook wat extra aandacht en via de Bijna-Moederdag actie is het geven van een bloemetje aan alle moeders in spe een sympathiek gebaar.

De allereerste ‘Bijna-Moederdag-Boeket-Machine’
Bloemenbureau Holland geeft zelf al het goede voorbeeld. Het bureau verrast deze week willekeurige bijna-moeders op een wel heel bijzondere manier met een bloemetje. Kriskras door Nederland duikt namelijk de eerste interactieve bloemenautomaat op, waaruit voor alle zwangere vrouwen een bloemetje valt. De automaat scant alle voorbijgangers of ze zwanger zijn. Na een uitgebreide testfase, waarin af en toe een verkeerde buik een bloemetje kreeg, werkt de automaat nu optimaal. Hierdoor maken nepbuiken en bierbuiken geen kans meer en worden alleen alle zwangere vrouwen verblijd met een prachtig bijna-moederdag-boeket.

De Bijna-Moederdag-Boeket-Machine toert van 1 tot en met 4 mei 2012 door het land en doet de steden Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Utrecht, Breda, Zwolle en Den Bosch aan. Voor meer informatie kijk je op mooiwatbloemendoen.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e6YCAqAku_4[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com