U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Overall is kleding om buiten te spelen

Overall is kleding om buiten te spelen

Geschreven door Elenea

Vies worden mag in deze overalls. Ze zijn er in alle kleuren, van zuurstokroze met paardenprint tot zwart met tractorplaatjes. Verkrijgbaar in de maten 86 – 164. Leuk om cadeau te geven en om gewoon zelf te kopen, want dat scheelt heel wat wasgoed en de schoolkleding blijjt mooi !!!!
Bestellen doe je bij stoerensterk.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?