U bevindt zich hier: Home » moeders » Gedragscode logo op kleding scholieren

Gedragscode logo op kleding scholieren

Geschreven door Elenea

No-logo clothing policies. In Amerika lees je veel over gedragscodes voor kleding van scholieren. Er is in Amerika op vele scholen een verbod op het dragen van kleding met logo’s, afbeeldingen, symbolen en grote teksten. Voor bepaalde symbolen vind ik het goed dat er richtlijnen zijn.

“Logo Beleid:
Tekst of logo’s op kleding is niet toegestaan, met uitzondering van een kleine logo of label van het merk. Dit ‘no-logo “-beleid is van toepassing op jassen, sweatshirts, truien, jassen, hoeden, riemen en alle bovenkleding”.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com