U bevindt zich hier: Home » eropuit » Eiland hoppen met de eilandhopper

Eiland hoppen met de eilandhopper

Geschreven door Elenea

Eilandhopper is een uniek concept omdat het de enige zeilende dienstregeling tussen de Waddeneilanden is. Ook is het een bijzondere manier om van eiland naar eiland te ‘hoppen’. Passagiers stellen hun eigen reis samen. Dat kan één overtocht zijn met één persoon, of een complete zeilweek met een hele groep. Alles is mogelijk. Overnachten kan aan boord van de schepen en desgewenst verzorgt de scheepskok voor de lunch en/of warme maaltijd.

Het is nu ook mogelijk om in Harlingen op te stappen. Ook is er een verbinding tussen Enkhuizen en Harlingen. Met deze uitbreiding heeft Eilandhopper een volwaardige dienstregeling.

Ook de arrangementen in samenwerking met Stayokay zijn  uitgebreid, waardoor passagiers de mogelijkheid hebben twee keer met Eilandhopper mee te varen en 3 eilanden te bezoeken. Om al deze uitbreidingen mogelijk te maken, is er een derde schip aan de dienstregeling toegevoegd. De historische zeilklipper Johanna Engelina versterkt dit jaar voor het eerst de klippers Avontuur en Willem Jacob.

Voor alle actuele informatie, de dienstregeling e.a. “zeil” je naar : eilandhopper.nl

TIP : via de VVV’s op de betreffende Waddeneilanden zijn kaartjes voor Eilandhopper te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com