U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Haakpatronen voor kinderen die haken

Haakpatronen voor kinderen die haken

Geschreven door Elenea

Voor de iets oudere (klein)kinderen is er een schattig boekje met haakpatronen om deftige kindertasjes of stoere knuffels te haken. Brenda Smits heeft voor dit boek allerlei vrolijke haakwerkjes gemaakt voor meisjes en jongens. Leuke knuffels, tasjes, kussens en hoesjes. Leuk om te haken voor kinderen en, met een beetje hulp, voor kinderen om zelf te haken. Een placemat met een draak, een kussen met een olifant of een lampenkap met een giraffe; in dit vrolijke boek staan ze allemaal beschreven, klaar om gehaakt te worden.
Klik op : Haken voor kinderen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?