U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Met de kinderen zaaien, oogsten en koken

Met de kinderen zaaien, oogsten en koken

Geschreven door Elenea

Weten jouw kinderen waar groenten en fruit eigenlijk vandaan komen? Spelenderwijs alles leren over seizoensgebondenheid, het verzorgen van plantjes, het binnenhalen van de gewassen en hoe je ze daarna klaarmaakt tot een verrukkelijke maaltijd. Zelf gekweekt is het boekje waarmee je een kind, dat geinteresseerd is, erg blij mee maakt.

Uit dit boek leren de kinderen hoe ze in eigen tuin zaadjes kunnen planten, hoe ze hun plantjes moeten verzorgen en hoe en wanneer ze de vruchten van hun werk – tuinbonen, wortels, aardbeien en nog veel meer – kunnen plukken om er heerlijke gerechtjes van te koken!
Leuk vanaf ca.7 jaar (met hulp), zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Voor meer informatie en bestellen, klik op “Zelf gekweekt”.

Schrijf je in voor de hobby.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks
op de hoogte blijft van de nieuwste tips en ideeën!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com