U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Houten kistje of troostkorfje bij prematuur en doodgeboren baby

Houten kistje of troostkorfje bij prematuur en doodgeboren baby

Geschreven door Elenea
Best een moeilijk onderwerp om over te schrijven: keuzes voor de allerkleinste overleden of levenloos geboren baby, prematuren of voldragen baby.  Maar als we dat niet doen weten de intens verdrietige ouders niet waar ze moeten zijn tijdens het grote vaak plotselinge verdriet.
Heb je er over gelezen, dan weet je dat het bestaat en kunnen we mensen daarop attenderen. Want er zijn keuzes……….
Linda Hasselaar maakt al een aantal jaren ”Troostkorfjes” voor prematuur en doodgeboren baby´s. Dus in plaats van een traditioneel houten kistje kiezen voor iets unieks.
Linda maakt de troostkorfjes met de hand en alle korfjes worden met eindeloze ideeën, fantasie, enthousiasme, gevoeligheid en geduld vervaardigd. Zorgvuldig worden de materialen die hiervoor nodig zijn uitgezocht. Ze werkt alleen met natuurlijke materialen zoals riet, gras, wol, katoen en satijn, waardoor het tere en zachte effect naar boven komt.Haar bijdrage is voor de nabestaanden het verdriet te verzachten door troost te bieden en te putten uit het laatste waar hun dierbare kleintje in ligt en zij hoopt hiermee de intens verdrietige ouders te kunnen geven wat ze nodig hebben.
 Naderhand zijn de ouders dankbaar dat zij als herinnering hebben kunnen kiezen zoals zij dat wilde hebben voor hun kindje.De troostkorfjes en troostkistjes zijn te gebruiken voor o.a. het opbaren, begraven of cremeren. Je kan het korfje of de wikkeldoek ook gebruiken voor het vervoer van het ziekenhuis naar huis toe. Een knuffeltje, tekening van broer of zus, een papieren hart, een gedichtje of bloemen kunnen meegegeven worden en samen met het afsluiten van de wikkeldoek, het troostkorfje of troostkistje werk je naar het afscheid toe.
Voor informatie over de producten en de prijzen en hoe de troostkorfjes of trooskistjes te verkrijgen zijn, kan men e-mailen of  telefonisch contact opnemen.
Alle relevante informatie bij  :  troostkorfjes.nl
Er kan 7 dagen in de week contact opgenomen worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com