U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » Musea in Nederland en Vlaanderen

Musea in Nederland en Vlaanderen

Geschreven door Elenea

De 250 leukste en meest bijzondere musea van Nederland en Vlaanderen vind je in een praktische gids. Van klassiekers als het Kröller Müller, Anne Frank Huis en Rubenshuis tot nieuwe musea als de Hermitage Amsterdam, het Tattoo museum en het MAS in Antwerpen. Maar ook diverse fotomusea, openluchtmusea, musea voor openbaar vervoer, mode, pers- en communicatie en nog veel meer. Aangevuld met praktische gegevens, kinderactiviteiten en handige top tien lijstjes die het kiezen nog makkelijker maken.
Meer lezen en.of bestellen, klik op :
De 250 Leukste Musea Van Nederland En Vlaanderen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com