U bevindt zich hier: Home » hobby » Op de loungeset persoonlijke kussens

Op de loungeset persoonlijke kussens

Geschreven door Elenea

Lekker chillen in de tuin krijgt een extra leuk sfeertje als je in de stoel en/of bank enkele persoonlijke kussens legt. Foto’s die op linnen zijn gedrukt lijken net een ‘schilderij’. Stel zelf een leuke combinatie samen van close-ups en overzichtsfoto’s.
Bedenk van tevoren of je een vierkant kussen of een andere maat kussen wilt maken, of je zwart/wit of kleurenfoto’s wil gaan gebruiken.

Simpele afdrukken op linnen kun je laten doen in een kopieerwinkel.
Een andere mogelijkheid is om de foto met je eigen printer te printen op transferpapier en de afdruk daarna op stof te strijken. Het transferpapier koop je in de kantoorboekhandel of bij hema.nl//transferpapier-a4

TIP : Laat je inspireren door de romantische persoonlijke kussens van pinkacollection.blogspot.nl

BRON foto : Libelle

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?