U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Regen verruilen voor de zon van Ibiza

Regen verruilen voor de zon van Ibiza

Geschreven door Elenea

We zijn het allemaal met elkaar eens, deze zomer is nog niet wat hij zou moeten zijn. Terwijl duizenden mensen zich tijdens de Nijmeegse vierdaagse zeiknat laten regenen zijn er genoeg Nederlanders die hun heil ergens anders in Europa hebben gezocht. In Frankrijk, Spanje en Italie is het namelijk prima weer, maar net zoals alle voorgaande jaren is het in Nederland drie keer niks. Wat doen we daar aan? Blijven klagen zoals het een echte Hollander betaamd? Of handelen naar de situatie?! Dat laatste is waarschijnlijk het beste! Kijk eens rond voor een leuk hotel op Ibiza en vertrek morgen nog richting de zon! Leuk en aardig, maar wat kunnen we allemaal doen in Ibiza, behalve partyen?

Ibiza stad
Ibiza stad, ook wel Eivissa genoemd, is het centrale punt van het eiland. Net als overal op de meeste plekken van het eiland vind je hier een leuke verzameling van kleine barretjes en cafés. In tegenstelling tot hét partycentrum van Ibiza, kun je hier nog betrekkelijk rustig een drankje drinken zonder alle extreem uitbundige feestgangers. Voor de liefhebbers, en laten we eerlijk zijn, naar Ibiza ga je onder andere voor de mooie feesten, moet je in Sa Penya zijn.

Sa Penya
Deze oude visserswijk vormt inmiddels het hart van het nachtleven in Ibiza. Iedere nacht loopt de hele wijk vol met toeristen uit alle windstreken voor verscheidene drankjes in bars en cafés. In deze regio en omstreken vind je onder andere de bekende discotheken als Amnesia, Privilege, Eden Space, DC10 en Pacha. Mocht je dus houden van een drankje en een feestje, dan zit je hier zeker goed!

La marina
La Marina is een wijk die ligt aan de haven van Ibiza. Hier vindt je een grote verzameling van luxe jachten van overal ter wereld. ’S Avonds kun je hier tevens prima genieten van een lekker cocktailtje met een prachtig uitzicht. Naast de jachten en terrasjes kun je hier ook zeer goed winkelen wat voor de Ibiza-gangers ook niet geheel onbelangrijk is.

Al met al is Ibiza een heerlijk alternatief of vluchtoord voor Nederlanders die onze ‘zomer’ inmiddels wel zat zijn! Wacht dus niet langer en vlieg richting Ibiza!

Emma

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com