U bevindt zich hier: Home » cadeautips » VW bestelbusje in camper uitvoering

VW bestelbusje in camper uitvoering

Geschreven door Elenea

Wil jij het liefste op reis met een VW bestelbusje die omgebouwd is tot camper, dan moet je wellicht nog even flink sparen. Maar voor al die liefhebbers is er een bouwpakket van een T1 uitvoering uit 1962. Je kan deze VW bestelbus eindeloos in elkaar zetten, dus je kan de familie, vrienden en kinderen besmetten met het VW-virus………

De LEGO 10220 Kampeerbus / authentieke camper is een replica van de VW Camper Van. Met alle details zoals het ronde dak en kozijnen, dubbele safari voorruit, beweegbare deuren, het pop-up dak met textiel gordijn, bagagedrager, achterzijde luchtinlaten, de authentieke VW luchtgekoelde platte vier cilinder boxermotor, bank in de cabine, versnellingspook, gebogen dashboard en iconische snelheidsmeter, aangepaste LEGO functies, zoals opklapbare achterbank, vouwtafel, kast met spiegel en zelfs een schilderij!
Afmetingen: 30cm lang en 14 cm hoog!
Meer lezen en/of bestellen bij brickshop.nl/volkswagen-t1-camper-van

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com