U bevindt zich hier: Home » eropuit » FILMTIP: Les neiges du Kilimandjaro is drama over alledaagse zaken

FILMTIP: Les neiges du Kilimandjaro is drama over alledaagse zaken

Geschreven door Elenea

Kleine herkenbare alledaagse dingen brengen een kettingreactie op gang. De film gaat over de verantwoordelijkheid van de oudere generatie die geijverd heeft voor vervroegd pensioen en een 35-urige werkweek. Moet deze oudere generatie hier de vruchten van plukken en de jongere generatie hiervoor op laten draaien?
De strekking van de film is : wat ben je, als je zelf helemaal niets meer hebt, ben je dan nog bereid iets voor de ander te doen? Kan je onbaatzuchtig (belangeloos / edelmoedig  / grootmoedig / onzelfzuchtig) zijn als je werkloos bent en bestolen van je spaargeld?
Een goede en hartverwarmende film met geloof in de goedheid van de mens.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iv_RbI_sLSk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?