U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Cappuccino voor peuters is een babyccino

Cappuccino voor peuters is een babyccino

Geschreven door Elenea

Wil jouw peuter ook altijd het schuim van de cappuccino? Dan is de rage in Australie de oplossing. Het is een drankje in een ‘beker to go’ of een kartonnen bekertje en bestaat uit caffeïnevrije koffie en veel gestoomde melk en dus met extra veel schuim en natuurlijk een beetje cacaopoeder, discoballetjes of kaneel.

Een variant is de theïnevrije rooibosthee met melk en honing.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TLfogMdbIlY[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?