U bevindt zich hier: Home » akties en mail en win » Nieuw jong huisdier en gratis verrassingspakket aanvragen

Nieuw jong huisdier en gratis verrassingspakket aanvragen

Geschreven door Elenea

Wil jij alles weten over het grootbrengen van een konijn, puppy of kitten in het gezin?  Vraag dan het gratis verrassingspakket aan. Hierin zitten allerlei producten die relevant zijn in het eerste levensjaar van het dier, zoals voeding, snacks, verzorgingsartikelen en speeltjes.
Leuk voor de kinderen is het groeiboekje, dat ook in het pakket zit, met daarin beschreven de belangrijkste maandelijkse ontwikkelingen van het huisdier. Inclusief weetjes, tips en doe-elementen. Zo leer je wat het nieuwe huisdier nodig heeft.

 

Er zijn drie verschillende gratis verrassingspakketten samengesteld: voor een konijn, een puppy of een kitten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?