U bevindt zich hier: Home » hobby » Van theedoek snel een schort maken

Van theedoek snel een schort maken

Geschreven door Elenea

Bij het koken, picknicken of barbecuen is het aan te raden je kleding te beschermen voor spatten en om je handen er even snel aan af te kunnen vegen. Ben je ergens op bezoek en ga je wat helpen in de keuken, dan kan je op deze manier snel een schortje maken.


  • Neem een theedoek
  • doe om je middel een lintje, koordje, riempje of een touwtje, wat er maar voor handen is
  • en klem daaronder de theedoek als een schort

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?