U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Handige en moderne luiertassen van Maxi-Cosi

Handige en moderne luiertassen van Maxi-Cosi

Geschreven door Elenea

Een luiertas moet vooral ruim en praktisch zijn. De hoeveelheid opbergruimte is bepalend voor de aankoop van een luiertas.

Gebruik
Neem altijd een extra setje babykleertjes mee en doe een extra speen in de luiertas. Handig is een plekje voor je telefoon, je sleutels, je portemonnee en papieren zakdoekjes

Maxi-Cosi 
Om ervoor te zorgen dat jonge ouders goed georganiseerd op pad kunnen, introduceert Maxi-Cosi twee luiertassen:

  • De Grey Shopper is een luiertas met de looks van een trendy shopper, maar die wel over de praktische gemakken beschikt van een luiertas. De tas heeft een ruim binnenvak met rits en biedt genoeg ruimte voor twee isotherm flessenhouders, luiers, extra kleertjes, speeltjes en hapjes. Dankzij de verstelbare riem is deze tas te gebruiken als hand- of schoudertas. Een ingebouwd verschoningsmatje zorgt dat je je baby op elk moment kunt verschonen.
  • De Black Bag is stijlvol en sportief tegelijk. De tas is aan de bovenkant voorzien van een rits en afgewerkt met subtiel reliëf. De tas beschikt over een ruim binnenvak afgewerkt met een mooie rits, inclusief verschoningsmatje en twee isotherm flessenhouders. De Black Bag is inclusief verschoningsmatje, twee ruime hengsels en een schouderriem. Bovendien kun je deze luiertas makkelijk vastklikken aan de Maxi-Cosi kinderwagen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com