U bevindt zich hier: Home » hobby » Ramadan kleurplaat en kleurplaten

Ramadan kleurplaat en kleurplaten

Geschreven door Elenea

In de uurtjes dat de kinderen vasten is het leuk om ze een kleurplaat te laten kleuren. Deze kan je weer gebruiken om de islamitische lekkernijen in te verpakken en kado te doen. Ik heb unieke kleurplaten gevonden voor de Ramadan. Klik op de onderstaande links :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?