U bevindt zich hier: Home » moeders » Online cursus voor ouders met pubers

Online cursus voor ouders met pubers

Geschreven door Elenea

Kennen jullie de online cursus ‘Omgaan met pubers’. Het is een cursus voor ouders met beginnende pubers. De cursus bevat interactieve opdrachten, waarbij alle kenmerken van de puberteit aan bod komen.

Het gedrag van pubers is grotendeels te verklaren door verandering in de hormoonhuishouding en de groei van de hersenen. Hoe dat precies in z’n werk gaat én hoe wij vaders en moeders daar het beste mee kunnen omgaan, leren wij in deze online cursus.

  • Puber, gedrag en brein
  • Waarom pubers doen zoals ze doen
  • Welke veranderingen een puber doormaakt
  • Het begeleiden van pubers
  • Grenzen stellen en loslaten

“Als moeder van een lastige puber ben ik weer gaan zien dat we het samen ook leuk kunnen hebben en hoe ik dat voor elkaar krijg!” zegt Irma Zomerdijk (50 jaar, moeder van een dochter van 11) die de cursus heeft getest.
Meer lezen en aanmelden bij libelleacademy.nl/zo-werkt-het-puberbrein

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com