U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Pompoen snijden voor ultieme herfstsfeer

Pompoen snijden voor ultieme herfstsfeer

Geschreven door Elenea
fabuloussavers.com

fabuloussavers.com

Een pompoen snijden wordt meestal geassocieerd met Halloween. Maar een uitgesneden pompoen op deze wijze uitsnijden geeft een echte herfstsfeer in en om je huis. Dus heb je niets met Halloween, snij de pompoen dan uit voor die ultieme sfeer.

Maak van het uitgesneden pompoenvlees deze
overheerlijke kip-curry pompoensoep.

sfeervolle pompoen snijden

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?