U bevindt zich hier: Home » eropuit » Creatief en historisch dagje uit in Ootmarsum

Creatief en historisch dagje uit in Ootmarsum

Geschreven door Elenea

Het hele stadje Ootmarsum in Twente inspireert de creativiteit. Tijdens een stadswandeling bekijk je op twaalf verschillende plekken kunstwerken van sterrenbeelden. Dit is een permanente openluchttentoonstelling van verschillende kunstenaars, waardoor de stijlen heel verschillend zijn. Daarnaast is Ootmarsum een historisch stadje, bezit een groot aantal galerieën, dus meer dan genoeg voor een gezellig dagje eropuit.
Meer informatie vind je bij ootmarsum.net

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bOqFS–IdjA[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?