Gerelateerde artikelen

  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Portemonnee van plastic draagtas Portemonnee van plastic draagtas
moeders

Originele Kerst en Sinterklaas cadeautjes

De feestdagen komen er aan. Met naderende intocht van Sinterklaas en de komst van de Kerstman gaan de kinderen weer aan de slag met wenslijstjes.  “Wat zullen we dit jaar krijgen?”  is een vraag die begin november al door alle hoofdjes heen gaat.

Voor alle moeders weer een opgave alle cadeautjes op tijd te verzamelen om een glimlach op het gezicht van hun koter(s) te laten verschijnen.  Om het wat tijdsefficiënter te maken heeft Greetz voor wat betreft de kerstcadeautjes een handige oplossing. In onze nieuwe online Kerstcadeautjes shop , kunnen moeders gemakkelijk online kerstcadeautjes (als speelgoed, knuffels en snoepgoed ) bestellen.  En natuurlijk ook echte warme Burlington sokken voor vader). Gemakkelijk thuisbezorgd en besteld vanachter de PC. Ideaal!