U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Zo dochter, zo moeder en meer bij hippebeestjes

Zo dochter, zo moeder en meer bij hippebeestjes

Geschreven door Elenea

Als klein meisje wilde je al op je moeder lijken en trok je graag haar kleren aan. Moeders van tegenwoordig zijn hip en willen juist steeds meer op hun hippe dochters lijken. Ze dragen dan ook graag dezelfde kleding als hun jonge mini-me’s. Een bekend voorbeeld is Madonna, die graag bij dochter Lola in de kast snuffelt. En niet alleen kleding, maar ook schoenen, sieraden en tassen worden gedeeld. Geen wonder dus, dat veel moeders de hippe kindertassen van tegenwoordig ook erg kunnen waarderen. En daar spelen de oerhollandse merken Zebra Trends en De Kunstboer goed op in met hun tassencollecties.

Bling bling safari

Het merk Zebra Trends ontwerpt elk seizoen een nieuwe collectie met mooie prints. Door gebruik van glitter, zilver en goud zijn de tassen van Zebra Trends zijn erg girly en bling. Dit seizoen zijn de stoere Zebra Prints, bling bling met Zilver en girly Flower tassen nieuw in de collectie.
Deze hippe Zebra Trends tassen zijn erg populair bij moeders én dochters!

Kitchy & cute

Het brein achter het Nederlandse merk “De Kunstboer” is Jim de Boer. De tassen die Jim ontwerpt voor De Kunstboer hebben een typische kitscherige Kunstboer-stijl met kekke prints. Deze stijl is omschrijft hij zelf als “glitter&glamour, kitchy&cute” en daar houden wij van! Jongensmoeders slagen echter ook bij dit merk.
Ze shoppen een leuke tas voor zichzelf én meteen een stoere boybag voor hun zoon.

Shop nu deze fantastische kindertassen in de leuke webwinkel Hippebeestjes.nl.

Ans

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com