U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Tip voor Sinterklaas of Kerst cadeau

Tip voor Sinterklaas of Kerst cadeau

Geschreven door ellenhobby

Online je eigen kwartetspel maken. Het maken van een spel is makkelijk: je kiest je leukste foto’s en verzint er zelf teksten bij. Alles kan: een familiekwartet met oude ingescande foto’s, een hilarisch vriendenkwartet of een levensloopkwartet voor die ene bijzondere persoon. Geen drama’s met het downloaden van een programma op je computer: alles gaat makkelijk en snel via de website kwartetcadeau.nl
Na bestelling worden de kwartetten gedrukt en verzonden in een mooi speldoosje.

Sinterklaas Kerst actie
Bestellen is nu extra leuk. In november en december heeft KwartetCadeau een tijdelijke actie: bij bestelling van een kwartetspel krijg je gratis een limited edition speldoosje met een uniek ontwer . Na deze periode is dit speciale feestdoosje niet meer te verkrijgen en op = op! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de actiepagina: kwartetcadeau.nl/page/feestdagen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com