U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Mooie moderne baby bed en bad collectie

Mooie moderne baby bed en bad collectie

Geschreven door Elenea

Er is een lifestyle collectie voor babies met een bed & bad collectie met dekentjes en lakentjes, maar ook met badcapes, spuugdoekjes en slabbetjes. Alle producten zijn gemaakt van 100% biologisch materialen en verkrijgbaar in zeven kleuren. Elk product heeft een basiskleur met een stiksel of biesje in een contrasterende kleur.
Je kunt de hele collectie in één kleur aanschaffen, maar door het gebruik van meerdere kleuren in één product is het alles ook gemakkelijk te mixen. Verschillende producten kunnen op twee manieren worden gebruikt, zoals het lakentje dat twee kleuren heeft waardoor je het bedje op twee wijzen kan opdekken.

 

Net als bij de kleding staan er op de lifestyle producten mooie teksten die perfect passen bij het onbevangen karakter van een kind.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com