U bevindt zich hier: Home » galleries » Gratis kruissteek patronen van insecten

Gratis kruissteek patronen van insecten

Geschreven door Elenea

Leuke kleine patroontjes van insecten, waarmee je een washandje, kussen, sprei, of andere dingen mee kunt opvrolijken. Ook te gebruiken bij het maken van een merklap. Klik op de onderstaande afbeeldingen en/of links om de patronen te downloaden of te printen. Er is een patroon van een slak, libel, wesp, lieveheersbeestje …

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?