U bevindt zich hier: Home » eropuit » Vakantie is heilig en dus uitstellen is bijna ondenkbaar…….

Vakantie is heilig en dus uitstellen is bijna ondenkbaar…….

Geschreven door Elenea

BRON: wallpaper777.com

Ook al is het nog zo druk op het werk, dan is dat geen reden voor 74% van de Nederlanders om de vakantie uit te stellen. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek van online reisbureau Expedia.nl onder ruim 8600 wereldburgers, waaronder meer dan 300 Nederlanders.

Samen met de Britten zijn Nederlanders zich erg bewust van het belang van vakantie.

Ongeacht de werkdrukte zijn Nederlanders goed in staat zich tijdens de vakantie te ontspannen. Zodra de vakantie begonnen is, kunnen ze het werk volledig achter zich laten.
Het feit dat Nederlanders zo snel ontspannen zijn als ze op vakantie zijn, komt mogelijkerwijs mede door het feit dat slechts 3 procent van de Nederlanders nog voortdurend mail en voicemails checkt als we op vakantie zijn.
Zou dat door de Nederlandse zuinigheid komen ???

Dus Nederlanders zijn wat het nemen van vakantie betreft een voorbeeld voor de rest van de wereld. Ten eerste omdat we zo goed beseffen dat het werk zonder ons ook doorgaat. Uit eerder onderzoek bleek dat 30 procent van de Nederlanders zijn vakantie ver vooruit plant. Hierdoor gebruiken ze wellicht de eenmaal geplande vakantie om naar uit te kijken en zich zo door een drukke werkperiode heen te trekken.

Expedia.nl is ’s werelds grootste online reisbureau en biedt toegang tot 145.000 hotels over de hele wereld (inclusief boutique hotels en grote hotelmerken) en meer dan 300 luchtvaart-maatschappijen. Door het combineren van keuze met gespecialiseerde tools om deze opties te verfijnen, vind je de reis die het beste past bij jouw individuele behoeftes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com