U bevindt zich hier: Home » fun en feestdagen » Boer zoekt vrouw inspireert voor boerderij trouwlocatie

Boer zoekt vrouw inspireert voor boerderij trouwlocatie

Geschreven door Elenea
Dé kijkcijferhit van de laatste jaren is het programma Boer Zoekt Vrouw. De nuchtere boeren, het plattelandsleven en de prille liefdes laten ons genieten. Na zes seizoenen en 63 boeren, is het voor ThePerfectWedding.nl tijd om de balans op te maken: hoeveel van deze boeren zijn er uiteindelijk op hun knieën gegaan?

Van alle 63 boeren die aan het programma hebben meegedaan, hebben in totaal 12 boeren hun liefde ten huwelijk gevraagd. Van deze groep hebben 8 boeren hun liefde via het programma Boer Zoekt Vrouw gevonden, de andere boeren vonden hun partners later via een andere weg.

Om de zoektocht van boeren naar de ware liefde te volgen, blijven gemiddeld 4 miljoen mensen op zondagavond thuis. Het zesde seizoen is zojuist afgerond, dus het is afwachten hoeveel huwelijken we er nog bij kunnen gaan schrijven. Dat Nederland nog steeds warm loopt voor het leven op het platteland staat vast. 

Boerenbruiloften
Dat het platteland populairder is dan ooit, zien we ook terug in de toename van het aantal bruiloften met ‘de boerderij’ als thema. Veel bruidsparen kiezen tegenwoordig voor een trouwlocatie op het platteland omdat dit een ongedwongen sfeer heeft en vaak goedkoper uitpakt dan chique trouwlocaties. Een boerenbruiloft laat zich typeren door vrolijk gedekte picknicktafels te midden van een weiland, lantaarns in de bomen, weelderige bloemstukken, hooibalen als loungebanken een fotoshoot met dieren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com