U bevindt zich hier: Home » eropuit » Korting IJsbeelden festival 2012 in Zwolle

Korting IJsbeelden festival 2012 in Zwolle

Geschreven door Elenea

Het Rode Torenplein in Zwolle is een heus feestterrein met een reuzenrad, allerlei kraampjes, een schaatsbaan en natuurlijk de gigantische tenten gevuld met ijsbeelden met een temperatuur van min acht graden. Wanneer je van plan bent om een bezoek te brengen aan het IJsbeelden festival in Zwolle is het verstandig om je extra dik aan te kleden want zulke temperaturen zijn we in Nederland niet meer gewend. Gelukkig is er ook een café waar je even lekker opwarmt met een kop warme chocolademelk en wat te eten.

Het IJssculpturen festival staat dit jaar in het teken van de sprookjes van de Gebroeders Grimm. Het is dan ook zeker de moeite waard om de kou te trotseren en de bijzondere, tijdelijke kunstwerken te komen bekijken. Nog tot 27 januari bekijk je Doornroosje, Roodkapje en Repelsteeltje in bijzonder licht en een unieke omgeving. Echt sprookjesachtig!

Het IJsbeelden festival 2012 is geopend en met groot succes. Tegelijk met de opening van dit festival was het ook de eerste dag dat de Hanzelijn ging rijden en dus waren er allerlei festiviteiten in de stad.

Groot feest
Het was dubbel en dwars feest door heel Zwolle. Met een groot aantal bezoekers in de stad kon een grandioos openingsweekend van het IJsbeeldenfestival haast niet uitblijven. Zo’n vierduizend bezoekers kwamen door de deuren van de grote tenten op het Rode Torenplein. In de hele stad was van alles te doen en de organisatie van het IJsbeeldenfestival greep deze gelegenheid aan om reclame te maken voor het festival. Onder de Sassenpoort begon één van de kunstenaars met het uit ijs hakken van de Sassenpoort. Uiteindelijk ontstond er een prachtig, realistisch beeld van deze oude poort en waren veel bezoekers geprikkeld om het festival een bezoekje te brengen.

Voor korting, uitmetkorting.nl/ijsbeelden-festival-zwolle

Peter

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com