U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Kinderkamer easy omtoveren tot sprookjeskamer

Kinderkamer easy omtoveren tot sprookjeskamer

Geschreven door Elenea

Roodkapje en de lieve wolf
De winter is in aantocht en naarmate het buiten kouder en donkerder wordt, worden binnen de kaarsjes en open haard aangestoken en het huis gehuld in een gezellige sfeer. De kerst komt er aan en de wintertijd is ook de ideale tijd voor cadeautjes. Maar ook om gezellig met de kinderen een goed sprookjesboek erbij te nemen en lekker voor te lezen.

Lieve wolf
Roodkapje is een echte klassieker die je zelf vroeger graag las, maar ook nu nog leuk is voor kinderen. En zelfs voor kinderen die bang zijn voor de wolf hebben we goed nieuws! De knuffelwolfjes van Ebulobo zijn zo ontzettend schattig, daar is geen enkel kind bang voor. Vooral de activiteiten wolf is helemaal leuk. Red roodkapje snel uit de buik van de wolf door de rits open te maken en vergeet vooral haar mobieltje niet (want ja, heel erg anno 2012 gaat ook Roodkapje met haar tijd mee). Het leuke merk Lilliputiens heeft een heel mooie omkeerbare Roodkapje pop voor onze kleine Roodkapje liefhebbers.

Sprookjeskamer
Voor de allergrootste Roodkapje fans is het zelfs mogelijk de hele kamer om te toveren in een Roodkapje kamer met leuke muurstickers voor baby- en kinderkamer. Want Roodkapje is hot en weer helemaal terug van weggeweest. Nouvelles Images en Forwalls hebben allebei prachtige Roodkapje muurstickers in hun assortiment. Ben je toch niet zo’n fan van het meisje met de rode cape? Toch liever een prinsessenkamer of stoere ridderkamer? Dat kan uiteraard ook! Met een mooie prinsessen muursticker of stoere ridderstickers heb je in een handomdraai je kamer omgetoverd in een echte sprookjeskamer!

Shop nu deze sprookjesachtige spulletjes in de leuke webwinkel Hippebeestjes.nl

Ans

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com