U bevindt zich hier: Home » hobby » Sfeer schermpje maken om sfeerlichtje

Sfeer schermpje maken om sfeerlichtje

Geschreven door Elenea

Voor het maken van een sfeerschermpje om een lichtje, print je de kleurplaat op stevig ruw (niet glad !!!!) papier. Kleur de kleurplaat mooi in met stiften. Knip netjes uit en smeer de achterzijde in met (olijf)olie en zorg dat het goed wordt opgenomen door het papier. Zet het schermpje om een waxinelichtje in een houder en klaar is je sfeerschermpje.
Het lijkt wel glas in lood…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?