U bevindt zich hier: Home » hobby » Freubelen met alledaagse dingen

Freubelen met alledaagse dingen

Geschreven door Elenea

Rachel Perry Welty

Daar krijg je inspiratie van. De kunstwerken van Rachel Perry Welty zijn stuk voor stuk creatief, gemaakt van prijskaartjes, inpakmateriaal, cadeaudoosjes, playmobile, fruitstickertjes, kassabonnen………. gewoon van alledaagse dingen.

En ik denk, als je de tijd neemt om zelf vrij aan het werk te gaan met materialen die jij in je omgeving hebt, er verrassende werken kunnen ontstaan. In ieder geval zal het je inspiratie stimuleren……….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?