U bevindt zich hier: Home » kleding en accessoires » Modieus en trendy zwanger

Modieus en trendy zwanger

Geschreven door Elenea

Zwanger zijn betekent allang niet meer dat je de helft van je zwangerschap in onflatteuze kleding hoeft te lopen. Met de juiste combinatie van je huidige kledingkast en je zwangerschapskleding maak je verrassende en trendy outfits waarin je zwangere buik mooi naar voren komt. Hoe? Wij geven je zes tips zodat je ook tijdens je zwangerschap volgens de laatste mode trends erbij kunt lopen.

Tip 1: Soepele stoffen
Strakke en trekkende kleding is niet fijn als je zwanger bent. Kies daarom voor soepele stretchstof of elastisch katoen. Beide zitten prettig en staan mooi.

Tip 2: Blazers en vesten
Het voordeel van blazers en vesten is dat je ze beide open kunt dragen. Je buik mag best gezien worden, dus een mooi t-shirt of een lange top die wat strakker valt is geen enkel probleem. Bovendien zorgt een blazer voor een classy touch.

Tip 3: Broeken en leggings
Je oude jeans kan je waarschijnlijk niet meer aan op een gegeven moment. Een zwangerschapsbroek is dan ook bijna niet te vermijden. Gelukkig verkopen ze tegenwoordig hele mooie exemplaren die bovendien erg comfortabel zitten.

Liever geen zwangerschapsbroek? Kies dan voor leggings: comfortabel en prima te combineren met tuniekjes en jurken.

Tip 4: Jurken en tuniekjes
Jurken en tunieken vallen lekker wijd en kan je gemakkelijk combineren met een legging of vest. Kies voor een riem net onder je borsten. Zo creëer je een mooi silhouet en komt je buik nog mooier uit.

Tip 5: Schoenen
De meeste zwangere vrouwen wagen ze er niet aan: hoge hakken. Maar als jij je er prettig bij voelt, gewoon doen! Platte schoenen zijn tegenwoordig ook hartstikke leuk. Denk aan ballerina’s, maar ook veel laarzen worden verkocht met een platte hak waar je ook tijdens je zwangerschap op kunt lopen.

Opgezwollen voeten? Uggs zijn niet alleen warm maar ook breed en dus ideaal voor als je voeten breder zijn dan normaal.

Tip 6: Accessoires
Met accessoires kan je je outfit maken of breken. Kies voor mooie sjaaltjes, opvallende kettingen (die net mooi op je buik vallen) of een reeks armbanden om je outfit net die finishing touch te geven.

Kijk voor meer kleding tips op modeblog The-Bulletin.nl

Mieke

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com