U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dierenwereld beleven in waterrijk recreatiegebied

Dierenwereld beleven in waterrijk recreatiegebied

Geschreven door Elenea

waterdierenPinguins, bevers, zeeberen, leguanen, toepaja’s, baardagamen en nog veel meer dieren ontmoet je in het waterrijke recreatiegebied De Kleine Wielen, waar Aqua Zoo Friesland (bij Leeuwarden) middenin ligt. Via een netwerk van paden wandel je van het ene leefgebied naar het andere en het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.
Voor verdere informatie surf je naar frieslandzoo.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?