U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Droomreis voor het gehele gezin: met de camper door Australië

Droomreis voor het gehele gezin: met de camper door Australië

Geschreven door Elenea

Je zult er wellicht even voor moeten sparen, maar als je met het gehele gezin een lange vakantie door Australië trekt krijg je een ervaring die de rest van jullie levens zal beklijven. Reizend met een gehuurde camper is de beste manier om dit waanzinnig grote land te ontdekken. Australië is zo gigantisch groot en er is zoveel te zien dat je voor een vakantie wel even de tijd mag uittrekken. Niet alleen voor de vakantie zelf, maar ook om te beslissen waar je allemaal naartoe wilt gaan. De meeste reizigers beperken zich tot de oostkust, waar het meeste te doen en te zien is. Begin op tijd met het zoeken naar betaalbare tickets naar Australie, want als je met een geheel gezin reist kan je al snel ruim duizend euro besparen.

Natuurpracht

Sydney heeft een heerlijk klimaat, leuke restaurantjes, cultuur en natuurlijk de beroemde Bondi Beach, waar surfen tot religie is verheven. Byron Bay, “slechts”een slordige 600 kilometer ten noorden van Sydney, staat bekend om de muziekfestivals en als duikparadijs.
Voor een overweldigende natuur moet je naar Fraser Island, een groot zandeiland met regenwoud, met bloemen overdekte heuvels en meer dan 250 soorten vogels en zoogdieren, waaronder wallabies, dingo’s en vliegende vossen. De warme wateren rond het eiland zitten vol met dolfijnen en schildpadden. Voor snorkelaars en duikers is Cairns de meest geschikte plaats om het Great Barrier Reef te verkennen. Je kan hier ook het schitterende regenwoud intrekken of zwemmen in bergmeertjes met kristalhelder water.

Onvergetelijke ervaring

Je zal zien dat een reis door Australië van grote invloed is op de ontwikkeliong van jullie gezinsleven. Dit is echt een avontuur dat jullie samen hebben gedaan en waar jullie nog jaren over kunnen napraten. En voor de kinderen zal alvast de basis worden gelegd voor toekomstige avonturen: tien tegen één dat zij later willen gaan backpacken in Australië.

Loes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com