U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Budget tips om er 9 maanden stijlvol uit te zien

Budget tips om er 9 maanden stijlvol uit te zien

Geschreven door Elenea

Vind jij positiekleding ook altijd erg prijzig? En vind je speciale dure positiekleding aanschaffen voor zo’n korte periode zonde van het geld? Wij hebben een aantal budgettips voor positiekleding op een rijtje gezet. Zo zie jij er met een klein budget toch 9 maanden stijlvol uit. De zwangerschap is immers al duur genoeg. Het geld vliegt je portemonnee uit aan de babyuitzet en de meest schattige babykleertjes, maar denk vooral ook aan jezelf!

Bestel online
Dat online kopen voordeliger is dan het kopen van kleding in een fysieke winkel, hoeven we niet meer uit te leggen. Zoek online goed rond en je zult aardig wat goedkope online shops vinden. Zo is het ook gemakkelijk om prijzen van kledingstukken van bepaalde merken te vergelijken en je hoeft met je dikke buik de deur niet meer uit. Laat het thuis bezorgen of op je werk, pas het op je gemak thuis en retourneer de kledingstukken die niet goed zitten.

Struin de outletwinkels af
Naast fysieke outletwinkels, zijn er ook online outletwinkels. Een online positiekleding outlet zorgt voor nog meer voordeel. Hier vind je merkkleding voor lage prijzen en aangezien positiekleding vaak neutraal en tijdloos is, maakt het meestal niet uit dat de positiekleding in outletwinkels van een eerder seizoen is.

Tweedehands iets voor jou?
Wil je veel geld besparen op positiekleding? Kies dan voor tweedehands kleding. Positiekleding wordt maar een korte periode gedragen, waardoor tweedehands positiekleding een goede overweging is. Online is het gemakkelijk om tweedehands kleding te kopen, maar denk ook eens aan vriendinnen en kennissen die zwanger zijn geweest. Misschien hebben zij nog wel leuke items voor je in de kast liggen!

Koop op de groei en werk met laagjes
Een goede tip is het kopen van kleding op de groei. Je buik is de eerste maanden misschien nog niet heel dik, terwijl de buikomvang in de laatste maanden juist erg hard toeneemt. Wil je geld besparen op positiekleding? Koop dan kleding op de groei, waar je buik nog groter in kan worden de aankomende maanden. Werken met laagjes kan ook ideaal zijn. Nu ben je in de winter zwanger, terwijl het bij je volgende kindje best eens in de zomer kan zijn. Zonde dat je dan je warme zwangerschapskleding niet meer aan kunt. Werk daarom met zoveel mogelijk laagjes, zodat je de kleding zowel op warme, als op koude dagen kunt dragen.

Let op de kwaliteit
Goedkoop is duurkoop geldt ook voor positiekleding. Je kunt wel zeer goedkope positiekleding kopen, maar wanneer het na een paar maanden kapot gaat en je het bijvoorbeeld bij een tweede zwangerschap niet meer kunt dragen, is het alsnog te duur. Daarom zijn positie outletwinkels ideaal, zo heb je merkkleding met over het algemeen een betere kwaliteit, voor een lage prijs.

Verkoop je positiekleding!
Ben je niet meer van plan om zwanger te worden? Dan is het verkopen van je positiekleding natuurlijk de beste optie. Weg met die grote kleding waar je ondertussen al lang niet meer in past. Door je positiekleding te verkopen houd je geld over voor nieuwe kleding en natuurlijk ook voor leuke kleertjes voor je baby.

Heb jij nog meer goede budgettips voor positiekleding? Laat een reactie achter!

Paula

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com