U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Jouw kids net zo’n coole tas als de celebrity kids

Jouw kids net zo’n coole tas als de celebrity kids

Geschreven door Elenea

Celebrities willen graag hippe spullen hebben en shoppen ook graag voor hun oogappeltjes. Het hippe merk Skip Hop valt daarom goed bij ze in de smaak. Skip Hop is een merk uit New York dat als passie heeft om unieke innovatieve en functionele producten voor kinderen te maken. Kwaliteit en veiligheid staan bij Skiphop staat ook hoog in het vaandel.

Vooral de Skip Hop rugzakken in de vorm van dieren vinden wij fantastisch! En wij niet alleen, ook de celebrity kids lopen er letterlijk mee weg.  O.a. celebrity moms Jennifer Garner, Gwen Stefanie, Denise Richards en Madonna vielen voor de leuke rugzakken van dit hippe merk.  Zo is Zuma van Gwen Stefani de trotse eigenaar van een bijen-rugzak en David van Madonna en de dochters van Denise Richards hebben de honden-rugzak.

Is jouw dochter een meisje-meisje? Dan is het lieveheersbeestje echt iets voor haar. En je zoon vindt de aap vast helemaal te gek. Maar ook de uil, pinguin, olifant, kikker, vos, giraffe en nog meer dieren zijn verkrijgbaar als stoere Skip Hop rugzak. De tassen zijn bovendien erg degelijk zijn en praktisch in gebruik, wat heel fijn is voor de mama.

Skip Hop maakt echter niet alleen van die leuke rugzakken, ook diverse leuke activiteiten knuffels voor de allerkleinsten. Als knuffel of om aan de kinderwagen te bevestigen. De Hug&Hide toys hebben flapjes waaronder allerlei leuke activiteiten te ontdekken zijn. Met zo’n lief uiltje of schattig aapje heb je zeker een origineel kraamcadeau te pakken!

Shop nu deze leuke spulletjes van Skip Hop bij Hippebeestjes.nl!

Ans

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com