U bevindt zich hier: Home » eropuit » Duurzaam op vakantie, zoeken en vinden

Duurzaam op vakantie, zoeken en vinden

Geschreven door Elenea

Steeds meer vakantiegangers geven de voorkeur aan een duurzame vakantie. Er is een Bewust-op-reis label dat garandeert een verantwoord energie en waterverbruik, afvalmanagement, vervoer, duurzame inkoop en sociaal beleid van de reisorganisatie.
De bewuste accommodaties zoeken en vinden doe je bij bewustopreis.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?