U bevindt zich hier: Home » hobby » Kinderen kunnen zelf stickers maken

Kinderen kunnen zelf stickers maken

Geschreven door Elenea

Van stickers kunnen kinderen geen genoeg krijgen. En nu is er zelfs een mogelijkheid dat de kinderen de stickers zelf kunnen maken. Alles zit erbij : stickervellen, kleurgel en glittergel. De naam is Gelarti Designer Studio.
Galarti DS bestellen en meer lezen,
klik op : Stickers maken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?