U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Comfortabele klinderkleding, basics met leuke prints

Comfortabele klinderkleding, basics met leuke prints

Geschreven door Elenea

Een nieuw merk in Nederland: Mói! Deze unisex kinderkledinglijn bestaat uit comfortabele basics met leuke prints van zwarte raven. Purestarters.nl nam de lijn direct op in haar assortiment vanwege het grappige design en de ecologisch verantwoorde productieprocessen.

Cool en urban
De kinderkleding van Mói komt uit het koude Scandinavië, terwijl de – geheel ecologische – productie in het warme Portugal gebeurt. Het design vertoont prints van grote en kleine zwarte raven en dat is niet zomaar: de zwarte raaf Mói was jarenlang gast aan huis bij de familie van de ontwerpster, een architecte uit IJsland. Iedere dag bezocht hij hen en zij voorzagen hem liefdevol van voedsel en onderdak. Nu vrolijkt het dier de kinderkledinglijn op die de architecte onlangs ontwierp en die zijn naam draagt. De lijn bestaat uit comfortabele basics van soepele stoffen zoals shirts, leggings, broeken en jurken. Alle kleding is grijs, zwart en wit voor een coole en urban look voor kids van 0 tot 8 jaar.

Purestarters
Purestarters.nl is een online winkel voor stijlvolle eco en fair trade babykleding, kinderkleding en accessoires. Omdat Mói zich sterk maakt voor een kledinglijn die 100% ecologisch en ethisch verantwoord is, past het merk uitstekend in het assortiment.

Kijk voor dit nieuwe merk op www.purestarters.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com