Gerelateerde artikelen

  • Borduur patroon overnemen op stof Borduur patroon overnemen op stof
  • Kussen borduren en kleurrijk afwerken Kussen borduren en kleurrijk afwerken
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Eierdozen gebruiken om bankje te maken Eierdozen gebruiken om bankje te maken
  • Portemonnee van plastic draagtas Portemonnee van plastic draagtas
  • Sambaballen knutselen met restmateriaal Sambaballen knutselen met restmateriaal

Auto maken met wegwerp materialen en bouwpakket

Een eigen auto maken uit de wegwerpmaterialen die je om je heen vindt. Je verzamelt  dozen, plastic flessen, dopjes, stof en andere spullen die niet meer worden gebruikt, en je knutselt er een auto van met behulp van het ongelooflijk leuke Makedo bouwsysteem, de Makedo Find & Make Car.

In de doos vind je 57 Makedo stukjes, een poster met instructies, en drie stickervellen met alles wat je in en om de auto nodig hebt, zoals bouten en moeren, een versnellingspook, een snelheidsmeter en andere lichtjes op de dashboard. Zoek de juiste materialen bij elkaar, en je bent klaar om weg te scheuren. De Makedo onderdelen zijn herbruikbaar, dus je kunt eindeloos aan je auto blijven sleutelen, of heel nieuwe voetuigen gaan bouwen!
De Makedo find & make car kopen doe je bij famstore.nl/makedo-find-make-car