U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » Auto maken met wegwerp materialen en bouwpakket

Auto maken met wegwerp materialen en bouwpakket

Geschreven door Elenea

Een eigen auto maken uit de wegwerpmaterialen die je om je heen vindt. Je verzamelt  dozen, plastic flessen, dopjes, stof en andere spullen die niet meer worden gebruikt, en je knutselt er een auto van met behulp van het ongelooflijk leuke Makedo bouwsysteem, de Makedo Find & Make Car.

In de doos vind je 57 Makedo stukjes, een poster met instructies, en drie stickervellen met alles wat je in en om de auto nodig hebt, zoals bouten en moeren, een versnellingspook, een snelheidsmeter en andere lichtjes op de dashboard. Zoek de juiste materialen bij elkaar, en je bent klaar om weg te scheuren. De Makedo onderdelen zijn herbruikbaar, dus je kunt eindeloos aan je auto blijven sleutelen, of heel nieuwe voetuigen gaan bouwen!
De Makedo find & make car kopen doe je bij famstore.nl/makedo-find-make-car

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?