Gerelateerde artikelen

  • Adres, postadres, internet brievenbus van Sinterklaas in Nederland Adres, postadres, internet brievenbus van Sinterklaas in Nederland
  • Collectie collages Ellen Figee om te inspireren Collectie collages Ellen Figee om te inspireren
  • Blote vrouw collage ter inspiratie met tips Blote vrouw collage ter inspiratie met tips
  • Verrassing schrijven op glas of spiegel Verrassing schrijven op glas of spiegel
  • Schets en aquarel van Saab uit 1965 Schets en aquarel van Saab uit 1965
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
hobby

Even voorstellen, ik ben Elenea, de schrijfster

Even voorstellen, ik ben Elenea, de schrijfsterEven voorstellen, ik ben Elenea, de schrijfster. Ik ben de auteur van hobby.blogo.nl. Naast het verzamelen van zoveel mogelijk informatie en het schrijven voor deze site, ben ik zelf ook creatief bezig.
Al van jongs af aan is mijn passie creatief bezig zijn. Ik heb dit van mijn oma en vader geleerd. Mijn oma was handwerkdocente en mijn vader weg- en waterbouwkundig ingenieur die mij veel geleerd heeft qua inzicht en technieken.

Even voorstellen, ik ben Elenea, de schrijfster

Altijd was ik op zoek naar werkuitleg, patronen en adviezen. Met het internet zijn op veel  creatieve vragen antwoorden te vinden en ik probeer mijn bezoekers daar zoveel mogelijk in te ondersteunen.
De vele positieve reacties hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu al vele jaren (sinds juni 2005) en met veel plezier een actief blogger ben.
Zonder de steun van media.blogo, die o.a. de lay-out van mijn sites verzorgt, kan ik mij volledig richten op het schrijven.

HOBBY.BLOGO.NL  is een toonaangevend online vrijetijds magazine voor ideeën, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Je krijgt meer inspiratie voor jouw hobby en/of voor een nieuwe hobby.

Hobby, moeders, eropuit samengevoegd

We hebben hobby.blogo.nl , eropuit.blogo.nl en moeders.blogo.nl samengevoegd op één plek.
De vertrouwde schrijfster Elenea is gebleven. Je kan, wanneer je dat handig vindt, de artikelen nog steeds per thema (hobby, eropuit en moeders) vinden.

En natuurlijk heeft hobby.blogo.nl ook haar eigen FB pagina en Pinterest bord en je kan deze natuurlijk ‘liken’.

Maar daarnaast word je nu ook verrast met artikelen over onderwerpen in de mix van hobby, eropuit en moeders. Kortom dezelfde Elenea, dezelfde leuke artikelen alleen nog meer keuze en variatie.

WWW.HOBBY.BLOGO.NL is  HOBBY van A tot Z.
Het toonaangevende online vrijetijds magazine voor ideeën, tips en informatie over alle hobby mogelijkheden voor alle leeftijden. Je krijgt meer inspiratie voor jouw hobby en/of voor een nieuwe hobby.

CONTACT: hobby.elenea@gmail.com

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?