U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Persoonlijk chocola cadeau

Persoonlijk chocola cadeau

Geschreven door Elenea

Met Valentijn een speciale boodschap voor jouw lief speciaal in chocolade… Klinkt goed! Daar kan je iemand mee verassen! Check de website van chococard.nl en geef jouw Valentijn een leuke chocoboodschap.

Een choco verjaardagsbox, lovebox of bedanktbox is een originele doos met 48 chocolaatjes. Heerlijke melkchocolade in een unieke verpakking.
Je kunt kiezen uit verschillende populaire thema’s voor op de wikkels van de chocoladetabletten. Daarnaast is er ruimte voor jouw eigen foto op de voorkant van de doos en een persoonlijke tekst aan de binnenzijde. Zoek jouw favoriete foto en verzin een leuke persoonlijke boodschap! Verras met een heerlijk chocolade cadeau voor iedere gelegenheid!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com