U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Eropuit en hangmat mee

Eropuit en hangmat mee

Geschreven door Elenea

Ga je eropuit? Neem dan een hangmat mee. Een hangmat is ideaal om mee te nemen tijdens je uitstapjes. Je kunt kiezen voor een reishangmat – gemaakt van parachutestof – of voor een katoenen hangmat.

Een reishangmat is ideaal als je met de rugzak op reis gaat. In de andere gevallen kies je voor een Braziliaanse hangmat. Een reishangmat is gemaakt van parachutestof en snel droog als deze na het zwemmen nat is geworden door het direct in je hangmat gaan liggen.

Een reishangmat heeft een haak aan weerskanten en is dus eenvoudig op te hangen. Eventueel kun je deze nog verlengen door touwen te gebruiken. Een reishangmat is compact en weegt meestal maar 500 gram. Past dus altijd in je backpack en is eenvoudig mee te nemen. Je kunt deze niet alleen gebruiken als hangmat, maar ook als kussentje.

Ga je met de auto op vakantie of heb je gewoon iets meer ruimte in de koffer, dan kun je een Braziliaans hangmat meenemen. Die zijn in grotere maten te verkrijgen en liggen iets aangenamer.

Ga je op reis, pak dan automatisch je hangmat in. Je kunt deze niet alleen gebruiken om de hele nacht in te slapen, maar het is ook ideaal als je ‘s middags een dutje wilt doen of gewoon even wilt relaxen.

Waar moet je de hangmat ophangen? Als je creatief bent, zul je vaak het ideale plekje vinden om je hangmat op te hangen. In de tuin van je hotel, aan de zijkant van een terras, tussen 2 palen aan het strand of in het park. Je zult zien dat je veel leuke reacties zult ontvangen.

Ga je er binnenkort dus op uit? Niet vergeten, hangmat mee!

Claudia

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com