U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Op maat uitgeprint kinderkamer posterbehang

Op maat uitgeprint kinderkamer posterbehang

Geschreven door Elenea

Vind je het ook zo leuk? Een muur met beesten uit de jungle of een kleurrijk koraalrif (zee). Het behang is getekend door illustrator Jeroen van Kesteren, ontwerper van tekenfilms en boekillustraties. Het idee is ontstaan doordat veel mensen hem vroegen een muurschildering te maken in de kinderkamer. Dat is echter een enorm tijdrovende klus en daardoor voor veel mensen net iets te prijzig. Maar door de tekening nu op behang te printen wordt het niet alleen betaalbaar maar het resultaat is ook nog eens écht mooi!
Te bestellen via: beestenbehang.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com