U bevindt zich hier: Home » eropuit » Theater tips voor gezinnen en kinderen

Theater tips voor gezinnen en kinderen

Geschreven door Elenea

De clownsvoorstelling Semianyki en de musical Buurman & Buurman zijn twee aanraders!

Semianyki is een hilarische clownsvoorstelling voor de hele familie. De clowns  komen uit Sint-Petersburg, traden op met Cirque du Soleil, houden een voorstelling lang hun mond, maar ondertussen ontgaat het publiek niets van de komische gebeurtenissen op het toneel. Ze spelen sinds 2005 over de hele wereld voor uitverkochte zalen en komen eind april 2013 voor het eerst naar Nederland. Leeftijd: vanaf 6 jaar.
Bekijk de speelijst bij ntk.nl/voorstelling/semianyki-the-family

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wj-_ShioJzw[/youtube]

Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf.  Vanaf eind maart 2013 maken ze de theaters weer onveilig. De buurmannen zakken door hun mooie bank maar er is niets aan de hand. Met een hamer, zaag, stukkie touw en wat lijm is de bank zo gerepareerd. Ze besluiten beiden directeur van hun eigen meubelfabriek te worden. Als dat maar goed gaat! Leeftijd: vanaf 3 jaar.
Bekijk de speellijst bij buurmandemusical.nl/agenda

[youtube]http://youtu.be/7aYe8LDpyiU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com