U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » Mozaieken van wandbordjes

Mozaieken van wandbordjes

Geschreven door Elenea

Mozaïeken is in! Steeds vaker zie je de mooiste creaties met allerlei kleurrijke vormen. En de gebruikte toepassingen worden ook alsmaar breder. Daarom is het ook zo leuk als je je eigen kunstwerkje helemaal zelf kunt maken. Kinderen houden sowieso van kleur, dus lekker creatief bezig zijn met mozaïekvormpjes in allerlei kleuren wordt steeds vaker gedaan. Bijvoorbeeld bij kinderfeestjes thuis, familiedagen, kindervakantieweek. Maar ook ouderen kunnen onbegrensd gezellig creatief bezig zijn.

Maar vaak is de vraag: hoe moet ik dit aanpakken, ik heb zelf helemaal geen ervaring met mozaïeken.
Nu is er een hele mooie oplossing voor iedereen die opziet tegen het verzamelen van de juiste materialen en het goed instrueren van de kinderen: complete mozaïekpakketjes van Cristallo!
Cristallo verkoopt al jaren betaalbare, complete mozaïekpakketjes met spiegeltjes, fotolijstjes, maskers etc. Nu kun je er ook terecht voor wandbordjes met een supervrolijke afbeelding. De mozaïeksteentjes (kunststof, in 15 verschillende vormpjes en verschillende kleuren) zijn met de gebruiksvriendelijke werkwijze heel gemakkelijk op de juiste plaats te plakken met de duidelijke werkwijze. In de pakketten zit verder ook alles wat nodig is (lijm, voegsel en alle hulpmiddelen die nodig zijn). Natuurlijk is de werkbeschrijving ook voor iedereen bijgevoegd.

Het leuke aan deze activiteit is ook dat iedereen direct na afloop het werkstuk mee naar huis kan nemen, iedereen zal apetrots zijn!

Er zijn 6 verschillende varianten van de wandbordjes te krijgen. Op de website van Cristallo vind je meer informatie over alle mozaïekpakketjes. Alle pakketten zijn per stuk te bestellen, dus je kunt verschillende varianten combineren in een bestelling. De levering is ook altijd supersnel bij Cristallo: binnen 2-3 dagen wordt je bestelling thuis bezorgd en kan het mozaïekplezier beginnen!

 

Je kunt trouwens ook elke maand een gratis mozaïekpakket naar keuze winnen! Ga daarvoor naar de Facebookpagina van Cristallo, LIKE en DEEL en elke maand wordt een winnaar gekozen uit alle likers!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com