U bevindt zich hier: Home » moeders » Leuke vakantie voor jong en oud

Leuke vakantie voor jong en oud

Geschreven door Elenea

Vakantiefeest voor de kinderen én voor de ouders. Op Kids & Co bestemmingen van Corendon worden er voor de kids volop leuke activiteiten georganiseerd, waar ze de hele dag plezier aan beleven. En zeg nou zelf: als de kinderen lol hebben dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk?

Op alle Kids & Co bestemmingen worden dagelijks leuke spelletjes en activiteiten voor kinderen georganiseerd. Dansen en gek doen met Loeloe & Tijger, een hotel bouwen met Professor Zonnesteek en achter de dieren aan met Stef de Eco Sjef. Natuurlijk is er ook een mini-disco en nog heel veel meer leuks.

Vakantie Griekenland met de kids
Kreta is een leuke bestemming voor het hele gezin. Met 7 zwembaden, een groot speelterrein en leuke Kids & Co activiteiten heb je bij Vasia Beach geen kind aan je kroost. Het hotel ligt net buiten het autentieke vissersdorpje Sisi. Hier is van alles te vinden: gezellige restaurantjes, cafe’s en bars, maar ook verschillende leuke winkeltjes. Sisi ligt aan de voet van een hoge berg, waar je prachtige wandelingen kunt maken of bijvoorbeeld kunt mountainbiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com