Gerelateerde artikelen

  • Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Traktatie ufo eierkoek op school zelf maken Traktatie ufo eierkoek op school zelf maken
  • Schaap maken van leeg ei, wol en takjes Schaap maken van leeg ei, wol en takjes
  • Eierdop maken met de techniek gips gieten Eierdop maken met de techniek gips gieten
  • Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise

Hoe paaseieren beschilderen met poederig effect

Schilder de wit hardgekookte eieren eerst dekkend met een van de onderstaande kleuren verf. Laat de verf ongeveer 5 minuten drogen. Rol dan de nog net niet droge eieren door een bakje met wit meel voor een poederig effect.

Mooie kleuren om te gebruiken en die decoratief goed bij elkaar passen zijn hobbyverf Decorfin Universal Satin van Talens in rozerood (Oriëntaalsrood 360), oud roze (Engelsrose 367), bruinroze (huidtint 380), violet (blauwviolet 548), lila (lila 556) en/of zachtlila (wilde iris 559).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?