U bevindt zich hier: Home » eropuit » Grootste overdekte miniatuurwereld

Grootste overdekte miniatuurwereld

Geschreven door Elenea

Miniworld Rotterdam is meer dan 500 m2 groot en is vol beweging en licht. Er rijden meer dan 100 modeltreinen. Er ligt meer dan 2 kilometer rails! Ook rijden er volautomatisch modelauto’s rond tussen de honderden modelgebouwen. Elke 24 minuten dimt het zaallicht in een reeks avond- en ochtendkleuren, waarbij de duizenden lampjes in huizen en op straat de miniatuurwereld verlichten. Ook “Wereldstad Rotterdam” is in miniatuur te bewonderen.
Miniworld ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Rotterdam.
Voor meer informatie surf je naar miniworldrotterdam.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?