U bevindt zich hier: Home » buitenland » Een reis naar Canada is een levenservaring : DOEN

Een reis naar Canada is een levenservaring : DOEN

Geschreven door Elenea

Een reis naar Canada is een levenservaring. In december was ik in Canada. De eerste twee dagen bezochten we Toronto. Waarbij we op de CN Tower een Look over the World hebben gedaan. Dat mag je niet missen. De liftboy kan een knop bedienen waardoor je door de vloer van de lift naar de grond kunt kijken en kan zien hoe snel de lift je naar boven brengt.

Toronto is een goed alternatief voor het drukke New York. We hebben er heerlijk gewandeld, voor een zeer redelijke prijs geslapen in het luxe Mariott en heerlijk gegeten en gewinkeld. De Niagara Falls (watervallen) zijn een droom. We troffen het want het vroor, de zon scheen en in de stoom boven de watervallen was de regenboog te zien.

Een reis naar Canada is een levenservaring

Daarna met de auto naar het buitenleven in en rond Kingston. Wij verbleven in een woning aan Lake Ontario. Iedere dag heeft het meer een wisselend beeld, met of zonder damp, met of zonder golven, met of zonder zon, iedere dag anders. Prachtige wandelingen gemaakt in een eindeloze natuur, waar de vogeltjes uit je hand eten.

Canada is prachtig, geeft je een onmetelijk gevoel van ruimte en wij troffen het want er viel meer dan 50cm sneeuw. We zagen hoe de Canadezen het pad naar hun huis, de binnenwegen en de snelwegen vrij maken van sneeuw, waardoor het leven gewoon zijn gang gaat. Eigenlijk moeten we Canada ook nog in de zomer ervaren, want Canada heeft prachtig zomerweer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com